Hur många barn har Börje Salming? En titt på hockeylegendens familjeliv

Skriven av: Jessica Larsson

Börje Salming, den före detta hockeyspelaren från Kiruna, är en av de mest framstående profilerna inom svensk ishockey. Men hur många barn har Börje Salming? Svaret är fyra: Anders, Teresa, Rasmus och Bianca. I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på Börje Salmings familjeliv, från hans första äktenskap till hans nuvarande.

Börje Salmings första äktenskap och barn

Börje Salming gifte sig första gången med Margitta Salming, och tillsammans fick de två barn, Anders och Teresa. Anders, som nu är 46 år gammal, bor i Vaxholm och arbetar som grafisk designer. Hans syster Teresa, 45 år, bor också i Vaxholm och arbetar som office manager. Börje och Margitta skilde sig 1992, men trots detta har Börje behållit en god relation med sina barn från sitt första äktenskap.

Börje Salmings andra äktenskap och barn

Efter skilsmässan från Margitta gifte sig Börje med Katarina Pettersson. Tillsammans fick de två barn, Rasmus och Bianca. Rasmus, nu 26 år gammal, bor i Stockholm, medan Bianca, 23 år, är en framgångsrik friidrottare inom mångkamp. Börje och Katarina skiljde sig i början av 2000-talet, men likt med sitt första äktenskap, har Börje behållit en god relation med sina barn.

Börje Salmings nuvarande äktenskap och styvdöttrar

Börje Salming är för närvarande gift med Pia Salming. Även om de inte har några gemensamma barn, har Börje tagit på sig rollen som en fadersfigur för Pias två döttrar från ett tidigare äktenskap, Lisa och Sara. Börje har visat stor kärlek och omtanke för sina styvdöttrar, vilket visar på hans engagemang för sin familj.

Börje Salmings relation med sina före detta fruar och barn

Trots sina skilsmässor har Börje Salming lyckats behålla en god relation med sina före detta fruar och barn. Han har även fått stöd från dem och hockeygemenskapen i sin kamp mot ALS. Börje har visat att det är möjligt att balansera ett framgångsrikt professionellt liv som hockeyspelare med ett rikt familjeliv.

Börje har inte delat mycket bilder med sina barn på sociala medier, men han har lagt upp en bild på Instagram där Anders och Teresa poserar tillsammans. Bianca och Börje Salming har även gästat talkshowen Skavlan på SVT där de pratade om deras relation som far och dotter.

Börje Salmings familjeliv idag

Idag har Börje Salming fyra barn och två styvdöttrar. Hans familjeliv är lika rikt och varierat som hans karriär på isen. Han har visat att det är möjligt att ha en framgångsrik karriär och samtidigt vara en kärleksfull far och make. Så, hur många barn har Börje Salming? Svaret är fyra biologiska barn och två styvdöttrar, men det är uppenbart att Börje betraktar alla sex som sina egna.

Börje Salmings familj har spelat en stor roll i hans liv och karriär. De har stöttat honom genom både framgångar och motgångar, och har varit där för honom i hans kamp mot ALS. Börje Salming är inte bara en hockeylegend, han är också en familjeman som älskar sina barn och styvdöttrar djupt.

Börje Salmings familjeliv är ett bevis på att det är möjligt att balansera en framgångsrik karriär med ett rikt och kärleksfullt familjeliv. Och även om han har haft sina utmaningar, har Börje Salming alltid satt sin familj först. Han är en sann inspiration, både på och utanför isen.

Vanliga frågor och svar

I denna FAQ-sektion kommer vi att svara på några vanliga frågor om Börje Salmings familjeliv. Börje Salming, den före detta hockeyspelaren från Kiruna, har en stor familj med fyra barn och två styvdöttrar från sina tre äktenskap. Låt oss dyka rakt in i frågorna för att lära oss mer.

Hur många barn har Börje Salming?

Börje Salming har fyra barn: Anders, Teresa, Rasmus och Bianca. Anders och Teresa är från hans första äktenskap med Margitta Salming, och Rasmus och Bianca är från hans andra äktenskap med Katarina Pettersson.

Har Börje Salming några styvbarn?

Ja, Börje Salming har två styvdöttrar, Lisa och Sara, från sitt nuvarande äktenskap med Pia Salming.

Vilka är Börje Salmings barns yrken?

Anders Salming är en grafisk designer och bor i Vaxholm. Teresa Salming, som också bor i Vaxholm, arbetar som Office manager. Rasmus Salming bor i Stockholm, och Bianca Salming är en framgångsrik friidrottare inom mångkamp.

Har Börje Salming en bra relation med sina före detta fruar?

Ja, Börje Salming har bibehållit en god relation med sina före detta fruar och har fått stöd från dem och hockeysamhället i sin kamp mot ALS.

Har Börje Salming delat några bilder med sina barn på sociala medier?

Börje Salming har varit ganska privat när det gäller sitt familjeliv på sociala medier. Han har dock delat en bild på Instagram där Anders och Teresa poserar tillsammans. Börje och Bianca Salming har också gästat talkshowen Skavlan på SVT där de pratade om deras relation som far och dotter.